Goede voornemens 2020 realiseren met een Mastermind groep

Weet je al wat jouw goede voornemens en doelen voor 2020 zijn? Weet je al wat je (anders) gaat doen om deze te realiseren?

Het nieuwe jaar staat voor de deur, een goed moment voor reflectie en het maken van goede voornemens en het stellen van nieuwe doelen voor 2020. Het liefste kijk je het einde jaar terug met voldoening en met het idee dat je er alles uit hebt gehaald wat erin zat..

Dat is natuurlijk nog niet zo gemakkelijk, maar je kan er in 2020 wel ervoor kiezen om een Mastermind groep onderdeel te maken van je strategie om er komend jaar alles uit te halen! Sluit je daarom aan bij een Mastermind groep om je goede voornemens en doelen in 2020 te realiseren!

Lees ook: Wat is een Mastermind groep?

Je doelen bereiken met Mastermind

Als je je aansluit bij een Mastermind groep, of er zelf eentje start, dan vergroot je de kans om jouw goede voornemens ook daadwerkelijk te realiseren. Samen met gelijkgestemden wordt dat allemaal een stuk makkelijker waarmee je je kans op succes vergroot. Een goede reden om het nieuwe jaar te starten met een Mastermind groep!

De toegevoegde waarde van een Mastermind groep voor het realiseren van je goede voornemens vind je in een aantal peilers:

  • Regelmatig contact met gelijkgestemden;
  • Profiteren van de kennis en ervaring van anderen;
  • Een relevant netwerk waar je iets aan hebt;
  • Een sociale stok achter de deur;
  • Een groep om mee te sparren en om feedback van te krijgen.

Lees ook: Succesvol ondernemen met een Mastermind groep

Voor wie is een Mastermind groep?

Iedereen kan deel uitmaken van een Mastermind groep. Of je nu aan het hoofd van een grote organisatie staat, net gestart bent als ZZP’er, of net je eerste personeel in dienst hebt.

Een van de grootste steunpilaren voor je zelfontwikkeling is het hebben van een Mastermind groep. Met een mastermind groep verzamel je gelijkgestemden en andere ambitieuze mensen om je heen die jou en elkaar ondersteunen. De groep geeft elkaar feedback en deelt hun kennis en ervaringen. Deze waardevolle verzameling van kennis, ervaring en energie geven je zelfontwikkeling en motivatie een enorme boost!

Wil jij regelmatig van gedachten te wisselen met mensen in een soortgelijke situatie en met gelijkgestemde ambities en doelen? Wil je de problemen waar je tegenaan loopt effectief oplossen en kansen die je ziet sneller benutten? Een Mastermind groep gaat je hiermee helpen.

Lees ook: Hoe een Mastermind groep jouw succesvol maakt

Hoe vind ik een geschikte groep?

Het te behalen succes van jouw deelname aan een Mastermind groep staat of valt met de samenstelling van je groep. Wanneer je een profiel aanmaakt en deze met aandacht invult, dan kan het selectieproces beginnen! Jij kunt dan zelf kijken of je gelijkgestemden vindt en hen een persoonlijk bericht sturen, tegelijkertijd kunnen ook anderen kennisnemen van jouw profiel.

Hierbij heb je zelf regie over de selectie en kan je ervoor zorgen dat je bepaalde raakvlakken juist opzoekt of uitsluit. Hierdoor ontstaat er voor jezelf een gezonde mix tussen kennis en ervaring in je groep. En dat is natuurlijk waar het allemaal om draait.

Fysiek of Online?

De reden dat veel ondernemers afzien van deelname aan een Mastermind groep is dat ze daar geen tijd voor hebben. Ze worden opgeslokt door hun bedrijf en zien vaak geen mogelijkheid om tijd vrij te maken voor de Mastermind sessies. 

Het digitale tijdperk waarin we leven, maakt het mogelijk om de sessies online te houden. Dat maakt het een stuk makkelijker om aan de sessies deel te nemen. Zo kun je profiteren van de Mastermind groep èn hoef je de deur niet uit. 

Het is dan ook mogelijk om te kiezen voor een fysieke Mastermind groep op locatie en een Online Mastermind groep waarbij je Mastermind sessies met een video-call worden georganiseerd. Zelfs een combinatie is mogelijk!

Lees ook: Een Mastermind groep op maat

Neem de proef op de som!

Twijfel je al een tijdje of je wel of niet zult gaan deelnemen aan een Mastermind groep? Of hoor je er nu pas voor het eerst van? Weet dan dat iedereen zijn voordeel kan doen met Mastermind. Jij ook! 

Meld je dus gewoon eens aan. Zo maak je in het nieuwe jaar een goede start, vergroot je je kans op succes en kan je eind 2020 met een goed gevoel terugkijken op je successen en resultaten!

Geef een reactie