Vind de beste Mastermind groep voor jezelf

In dit nieuwe tijdperk van technologie, waarin verbonden zijn en het omarmen van een zelfstartende mindset cruciaal is, helpt het om doelgerichte mensen te vinden die het spel op een hoger niveau spelen en in staat zijn om ervaringen te delen en waardevolle kennis over te dragen.

Mensen zoeken vaak masterminds omdat ze op zoek zijn naar een revolutionaire verandering en grote doelen willen bereiken om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Strikt genomen zijn cursussen en lessen geen mastermind groepen. Als dezelfde individuen altijd aanwezig zijn en de leden een passief publiek zijn, is het geen mastermind groep. Er moet een peer-to-peer relatie zijn waarbij iedereen actief is. Het hebben van een groep van gerespecteerde collega’s om je gemotiveerd te houden en op koers te houden is een groot voordeel van het hebben van een mastermind. Je vertrouwde mastermind groep kan je gedreven houden en je zelfrespect vergroten.

Dus, hoe ga je op zoek naar de ideale mastermind groep die past bij jouw behoeften?

Het hangt allemaal af van waar je met je bedrijf staat en in het leven staat. Bekende ondernemers runnen enkele van de beste mastermind groepen, maar als je net begint, kun je voor een financiële uitdaging komen te staan om je bij zo’n groep aan te sluiten.

Dus, als je aan je volgende hoofdstuk begint, zijn hier een aantal dingen om over na te denken voordat je gaat beginnen of om een ideale mastermind groep te vinden.

Waar ben je?

Waar ben je nu in je leven? Ben je klaar en bereid voor de verandering die je wenst? Als je klaar bent om een verschil te maken, veranderingen in je leven aan te brengen en te werken aan het bereiken van je doelen en dromen, dan zet je stappen in de goede richting.

Waar wil je zijn?

Waar wil je zijn? Waar wil je dat je bedrijf is? Over hoeveel jaar wil je groeien en succesvol worden? Het hebben van een duidelijke visie en het stellen van korte- en langetermijndoelstellingen is de essentie van de groep die het beste bij je behoeften past.

Waarom wil je dat?

Dit is vaak de belangrijkste vraag die je zelf moet beantwoorden en komt voort uit de innerlijke passie en gedrevenheid om je dromen te verwezenlijken. Door zowel ups als downs in het leven is het vaak het “waarom” dat ons vastbesloten en gefocust houdt. Zorg ervoor dat je begrijpt waarom je iets wilt, en zorg ervoor dat het niet iets oppervlakkigs is. Het hebben van een duidelijke visie stelt je in staat om op het juiste moment actie te ondernemen.

Hoe kom je daar dan?

De echte vraag is nu hoe je daar komt? Nou, als je in staat bent om duidelijk te begrijpen waar je nu bent en waar je in de toekomst zou willen zijn, dan is het alleen maar een kwestie van het faciliteren van de benodigde verandering. En dat is waar mastermind groepen zo waardevol blijken te zijn.

De beste manier om je eigen mastermind groep te starten is om je aan te sluiten en actief te worden in een Mastermind Gemeenschap, zoals Mijn Mastermind die aanbiedt. Een goeie mastermind is goed ontworpen – met gelijkgestemde mensen en/of mentoren – om je de ‘hoe’ te leveren en een plan te maken voor je bedrijf, groei en winst.

Hier bij Mijn Mastermind willen we ambitieuze zelfstarters helpen om hun eerste stappen te zetten in de wereld van Masterminds, door het faciliteren en oriënteren van Mastermind groepen via ons platform.

Klaar voor een Mastermind Groep?

Meld je aan en start direct met je eigen groep.

Door een actueel overzicht te hebben van de mensen die deze groepen starten en leiden, kan men gemakkelijk zien voor wat voor soort groep men zich zou kunnen aanmelden, en de juiste gelijkgestemden vinden om mee samen te werken.

Door het aanbieden van een platform waar deze groepen met elkaar in contact kunnen komen, stellen we onze gebruikers in staat om snel hun ideale mastermind groep te vinden.

Geef een reactie