Hoe werkt een Mastermind groep?

Eenmaal lid van een Mastermind groep dan bespreek en formuleer je eerst je doelen en vervolgens bespreek je een plan om dit doel te behalen. De groep is zowel je persoonlijke klankbord als een waardevolle aanvulling op je eigen kennis, expertise en contacten.

Doelen

Je groep helpt je met ideeën en besluitvorming. Als je het plan ten uitvoer brengt deel je zowel je succesverhalen als obstakels met de groep. De succesverhalen worden uiteraard toegejuicht, en obstakels worden besproken en opgelost door middel van brainstorming en groepsdenktechnieken.

De groep vereist een hoge mate van inzet, vertrouwelijkheid en de wil om zowel ideeën en feedback te geven als te ontvangen. Er wordt ook verwacht van deelnemers dat ze compleet eerlijk en met respect en compassie steun bieden aan elkaar. De groepsleden zijn voor elkaar een groeikatalysator, ondersteunende collega en objectieve coach ineen. Hierdoor is het deelnemen aan een Mastermind groep van veel toegevoegde waarde voor  je persoonlijke ontwikkeling en dat van uw onderneming.

Geinteresseerd in een het deelnemen aan een Mastermind groep? Dan kunt u zich hier inschrijven voor een groep bij u in de omgeving!

Geef een reactie