Maak nu kennis met Mastermind in vrijblijvende Mastermind sessie

Ondernemen kan je leren in een Mastermind
sessie

Wat is het geheim van een succesvolle ondernemer? Heeft hij of zij gewoon de wind mee gehad, of is er sprake van een aangeboren talent voor zaken? In de meeste gevallen is er van geluk of angeboren talent geen sprake, maar zorgen ondernemers dat ze zich omringen met de juiste mensen. Grote kans dan ook dat die succesvolle ondernemers lid zijn van een Mastermind groep.

Omringt zijn door gelijkgestemden, nieuwe inzichten opdoen en slimme keuzes maken door te leren van de fouten van anderen zijn veel vaker de sleutel tot succes dan geluk of talent.

Wat is Mastermind?

Een Mastermind groep bestaat uit gelijkgestemde ondernemers. Ondernemers die met vergelijkbare doelen en ambities hebben. Het is de bedoeling van de Mastermind groep dat kennis, ervaring en netwerken gedeeld worden. Dat stelt iedereen in de gelegenheid om extra snel te kunnen groeien en om eerder de gestelde doelen te bereiken.

Het grote voordeel van een Mastermind sessie

Normaal gesproken is een Mastermind groep een vaste groep waarmee je periodiek samenkomt. Dat is mooi, want zo kan de hele Mastermind groep gelijk opgaan en samen doorgroeien. Maar toch valt er al veel waarde te halen uit een Mastermind sessie waarbij je niet voor een langere tijd commit. Het mooie is dat er voor beide vormen mogelijkheden zijn en dat sessies ook steeds vaker online plaatsvinden waardoor het makkelijker en laagdrempeliger wordt.

Daarom hebben we besloten om vrijblijvende Mastermind sessies te organiseren, zodat iedereen kennis kan maken met Mastermind. We zetten de grootste voordelen van een Mastermind sessie even voor je op een rij:

● Je kunt uit de 1 e hand ervaren hoe inspirerend het kan zijn om met andere ondernemers te sparren;

● Doordat je de andere ondernemers nog niet kent, heb je de mogelijkheid om je netwerk aanzienlijk uit te breiden;

● De andere ondernemers uit de Mastermind sessie hebben een frisse kijk op jouw doel of probleem, of hebben daar ervaring mee. Doe daar lekker je voordeel mee!

● Heb je met één of meerdere ondernemers een goede klik tijdens de
Mastermind sessie, dan staat het je natuurlijk vrij om daarmee in contact te blijven. Samen sta je immers sterker en zie je minder beren op de weg;

● Last, but not least: Het is een geweldige gelegenheid om kennis te maken met Mastermind. Door deel te nemen aan een vrijblijvende Mastermind sessie krijg je een goed beeld van wat Mastermind voor jou kan betekenen.

Klaar voor een Mastermind Groep?

Meld je aan en start direct met je eigen groep.

Hoe ziet deze Mastermind sessie er uit?

Kort gezegd zo:

● Volledige focus op resultaat;
● Een frisse kijk en objectieve feedback op jouw uitdaging;
● Kennis en ervaring delen met andere ondernemers;
● Je netwerk voor elkaar inzetten.


De coach stelt de groep samen en beheert de agenda. Hij of zij zorgt ervoor dat iedereen voldoende spreektijd krijgt om zijn of haar uitdaging te bespreken. Nadat er nog wat verdiepingsvragen worden gesteld, kan iedereen uit de groep je daar zijn of haar visie op geven.

Indien mogelijk zullen zij jou ook relevante contacten uit hun netwerk geven, zodat je jouw doel gemakkelijker kunt bereiken. Een waardevolle bijeenkomst dus, die je zeker niet mag missen.

Voor wie is deze Mastermind sessie bedoeld?

● Voor iedereen die kennis wil maken met Mastermind;
● Voor iedereen die eens lekker wil sparren met een andere ondernemer;
● Voor iedereen die een gestage groei van zijn of haar onderneming ambieert;
● Dus ook voor jou!

Meld je vrijblijvend aan voor een Mastermind sessie

Leer van gelijkgestemden in een Mastermind groep

Geef een reactie